Final de temporada 2017

Benvolguts socis,

Un cop més us volem agrair la vostra col·laboració amb aquesta entitat, lluint els nostres colors per un bon grapat de curses, marxes estatals o internacionals, i també pels nostres voltants en les sortides dominicals tant en carretera com BTT.

També informar-vos que tenim a la vostra disposició participacions i dècims de la loteria de Nadal del número 97.615.

Aquest any cal destacar la recuperació de la pedalada popular amb motiu de l’inauguració de la temporada i amb l’objectiu d’engrescar als més petits en la pràctica d’aquest esport. També vàrem participar a la fira de les entitats on entre d’altres coses destacàrem un petit resum fotogràfic de la nostra història del club.
No podem passar per alt les nombroses noticies d’accidents que hi ha hagut aquest any.  Es fa difícil la convivència entre cotxes i bicicletes fet que va provocar eliminar del calendari d´excursions la mítica Cardona-Montserrat, des de fa anys hem prioritzat les carreteres de poc trànsit per minimitzar-ne el risc.

Secció carretera:
Marxa Internacional cicloesportiva “ La Marmotte” ( Alps francesos), Quebrantahuesos, Ports del Maresme ( Arenys de Munt), Clàssica dels Murs ( Cervera), La Mussara, 4 Cims ( Bagà), Terra de Remences, Ruta Minera, La Pallaresa, La Purito (Andorra), Sea Otter Europe (Girona), Volta als Ports ( Andorra), totes elles de gran dificultat. S´ha seguit gaudint de les tradicionals sortides dels “ diumenge”, amb les clàssiques: Rasos de Peguera, Cambrils, Vilada..
Secció BTT:
Les excursions dominicals han estat presents també durant tota la temporada. Els companys han participat també en altres marxes, curses, sortides, destacant: Clàssica Cardona-Vic i Cardona-Montserrat, Feréstec (Lluçanès), Girona MTB ( 3 etapes), Pedal Medieval ( Guissona), Eusko Bike ( Sta Cruz de Campezo), BTT marató del Gironès, La Garrotxa, Catalunya Bike Race ( la Molina 3 etapes), Cursa Volta la Mola, Skoda GF Priorat, Cardona- Busa…
Categoria Màster 60:
Ha participat en les Curses de: Súria, El Mila, Girona, Barberà del Vallès,
Torelló, Malgrat de Mar, Sta Coloma de Gramanet, Belvitge, Montornès del Vallès.

Us convoquem també a les següents reunions pels temes habituals d’inici de temporada:

  •  Dissabte 16 de desembre. A partir de les 18:00h serem al Bar Centru per la tramitació de les llicències de la temporada 2018.
  • Dissabte 13 de gener. A les 18:00h reunió general ordinària al bar Centru, amb el següent ordre del dia:
    • Estat de comptes
    • Preparació temporada 2018
    • Precs i preguntes

Agrair la vostre participació, entusiasme , i animar-vos a fer qualsevol proposta que serà benvinguda.

Per acabar, convidar-vos a participar en el sopar de fi de temporada, us hi esperem.

Comments are closed.