Cloenda 2016

Benvolguts socis,

Primer de tot donar-vos les gràcies per la vostre participació en aquesta temporada, la mitjana de participants en les excursions dominicals i marxes ha estat de record.

Els nostres colors han lluït com mai per les nostres carreteres i això ens omple d’orgull.

No cal dir que ens fa molta il·lusió la incorporació de nous socis a la penya, integrant-se en les tertúlies i bons esmorzars que sempre estan assegurats.

Com ja sabeu per la nostre seguretat sempre intentem prioritzar carreteres de poc trànsit i que per sort n´estem envoltats.

Secció carretera:

Per primera vegada s´ha participat a la Marxa Internacional cicloesportiva “ La Marmotte” (Alps francesos), Quebrantahuesos, La Bonaigua, Ports del Maresme, Rutes del Montseny, Clàssica dels Murs, Montsec-Montsec, La Musara, Tres Nacions, Terra de Remences, Ruta Minera, La Pallaresa, Quatre Cims i la Purito, totes elles de gran dificultat. S´ha seguit gaudint de les tradicionals sortides dels “ diumenge”, amb les clàssiques: Rasos de Peguera, Cambrils, Cardona-Sitges, Vilada……

Aquesta temporada s’ha recuperat una cronometrada històrica a petició del socis: Cal Bisbe ( Montmajor)- Avià, 14.6 Km.

Secció BTT:

Les excursions dominicals han estat presents també durant tota la temporada. Els companys han participat també en altres marxes, curses, sortides, destacant: Corriols Bike ( Puigreig), Marxa BTT Terra de la sal, Marxa Senders , Bidasoa Pedalak, Pedals de Foc, Cardona-Vic, Cardona- Montserrat, Racons del Passat, Selènika, Cardona- Busa……

Agrair la vostre participació, entusiasme , i animar-vos a fer qualsevol proposta que serà benvinguda. Recordar que la penya disposa d´un espai web renovat i actualitzat, a on es pot fer tota classe de consultes.

Per acabar, convidar-vos a participar en el sopar de fi de temporada, us hi esperem.

Comments are closed.